SM-Bucklan för herrar åter i Eslöv!

Sent om sidor skall en sammanfattning utav herrarnas SM-Final nr 2 komma ut, en finalmatch med en fantastisk inramning. Det var nämligen full salong i Blomsterbershallen, alla läktaren var fullsatta, folk stod runt om och några fanns på ovanvåningen. Det var garanterat mer folk än tillåtet för lilla Blomsterbergshallen, men oj vilken inramning!

Matchen då? Jo, Truls började med att besegra Halmstads kines i tre raka set. Samma siffor, fast åt andra hållet på bordet bredvid, när Elias kunde besegra Ioannis med 0-3.

Därefter kunde Xu ge Eslöv ledningen med 2-1 i matcher, genom 3-1 i set emot Tom Jarvis.

Elias var sedan påväg att ge Halmstad ett 2-2 läge, då han ledde med 2-0 i set, och i tredje hade han matchbollar emot Truls vid ledning 10-8!

Truls är dock helt outstanding detta år, och kunde på något mirakulöst sett vända och vinna setet. Han följde sedan upp med vinst även i det fjärde.

I femte set rusar Elias fram till en 5-1 ledning, och det kändes inte alls bra. Dock skulle Truls vända även detta, och vann setet med 11-7!

Robban kunde sedan få äran att avgöra hela kalaset, och visst var han nära. Vid ledning 2-1 i set, och 9-9 i fjärde set luktade det guld. Dock kravlade Tom sig ur greppet, och kunde tillslut vinna med 2-3 i set.

Sista matchen så, och det var Xu emot Li. Första set 11-2 till Xu, varpå Li kontrade med 4-11 i andra. Desto jämnare därefter, men Xu vann tredje med 11-7, och i fjärde set spelade Xu till sig en styck matchboll vid 10-9. Li servar, men serven går ut och Eslövs herrar var därmed svenska mästare för 13:onde gången!!!!!!!!!!!!!