Seriehelg stundar

Näst sista seriehelgen stundar, och för vårt damlag i Pingisligan by STIGA är det dubbla bortamatcher i dem Värmländska skogarna. Imorgon ställs vi emot Arvika, med en ny import med 8-0 i kvot. På söndag är det sedan idrottshallen i Storfors och möte med dem regerande svenska mästarinnorna. Tjejerna ligger för närvarande på en andra plats, en poäng före Team Mälarenergi.

Div 1 laget skall till Varberg, och i första matchen utav två denna helg vankas det seriefinal emot just Varberg. I Varberg finns det mängder med rutin, då såväl Caroline Wersäll som Kajsa Eriksson spelar i laget. Båda har endast tappat en singel vardera denna säsong, men Eslöv lyckades spela 5-5 emot dem i höstas. Även tabellfyran Bergkvara står för motståndet denna lördag.

Div 2 laget ställs emot tvåan Kättilsmåla och trean Kågeröd, båda lagen med 14 poäng. Eslöv innehar fjärdeplatsen på 8 poäng.

Sist men inte minst har vi div 3 laget som skall till Kvarnby för möten med Lund och Kävlinge. Killarna ligger för närvarande på kvalplats, två poäng före Malmö IF och Kvarnby.

HEJA ESLÖV!!!!