Årets första seriehelg

I damerna Pingisligan by STIGA kunde Lyckeby besegras med 6-1. Även damernas div 1 lag kunde vinna med 6-1 över såväl Råå som Lyckeby BTK B. För div 1 laget väntar härnäst Varbergs BTK, som ligger 1 poäng efter Eslöv, också dem obesegrade hitintills i serien. I Varbergs spelar Kajsa Eriksson och Caroline Wersäll, båda med enormt mycket rutin ifrån elitserien.

Div 2 laget var i Kågeröd, för spel emot Kågeröd och Malmö. I första matchen emot Kågeröd fick man ge sig med 4-6, men emot Malmö kunde man vinna med 6-3 efter att Alma Zetterlund kunde vinna sista matchen i skiljeset trots 1-2 underläge.

Div 3 laget var i Kvarnby, där stenhårda matcher emot IF Ale och Kvarnby utspelade sig. Under förmiddagsmatchen emot Ale gjorde Karl Witzgall debut. Matchen slutade 7-7. I eftermiddagens match emot Kvarnby förlorade man dem tre sista singlarna i skilje, och även här blev det 7-7. Malmö IF, Eslöv och Kvarnby har nu alla 11 poäng, och det ser ut som det blir något utav dessa lag som får försöka kvala sig upp till div 2.