Tuff förlust i fredags

I fredags var grabbarna nere i Tyskland för match i round 2 emot Post Muhlhausen SV. Robban inledde emot Daniel Habesohn, och förlorade dem två inledande seten med 10-12 och 13-15. Han vann tredje stort, men föll sedan i fjärde.

Truls förlorade första set emot Jancarik, men vände sedan på steken och kunde kvittera till 1-1 i matcher.

Ioannis gör sedan en magisk match emot Ionescu, där han vinner dem två inledande seten med 11-3, 11-4. I tredje setet är han sedan i underläge med 2-6, men hämtar upp det till 6-6. Han skaffar sig matchbollar vid 10-7, och vinner sedan med 11-9!

Truls emot Habesohn, där Truls inte är med i första set, 2-11. Andra vinner Truls med 11-5, för att i tredje vinna med 11-6. Fjärde set 3-11, och i femte är han under med 2-6. Han hämtar upp till 6-7, och 8-9, men Habesohn vinner med 8-11, och en tung förlust.

Robban var sedan påväg att göra en repris på hemmamötet med Hennebont, när han från 0-2 i set och 6-8 i tredje gick till ett skiljeset. Väl där hade han också 8-9, men kom inte närmare än så.

En jätteinsats utav grabbarna emot Bundesligaledarna. Nu glömmer vi detta och blickar framemot matchen emot TTC Fakel Gazprom i Orenburg nu på fredag.