Eslöv obesegrade idag!

Damerna vann idag med 6-1 över Arvika i Pingisligan by Stiga! Det var ytterst nära en 6-0 seger, men i sista singeln föll vi med 10-12 i skilje. Riktigt stabil insats utav Rebecca, Filippa och Alex. Imorgon gästas vi utav mästarna Storfors, matchstart 11.00. Missa inte detta!

Superettan vann med 6-0 över Dalen och 6-3 över Lekstorp! Nomin var urstark med 5-0 i singel, varav 3 stycken var i skilje! Även Korre och Annie levererade när det blev full poängskörd med hem.

Div 3 laget tog en blytung 8-6 seger över Lund efter tre singelsegrar för Oscar, två för Linander, två för Methab och en för Larsson.

I eftermiddagsmatchen emot Kävlinge spelade Charlie istället för Oscar, och han ville inte vara sämre än Oscar, vann sina tre singlar + dubbeln, där Jonathan gjorde sitt första framträdande för säsongen. Även Linander vann tre singlar, och Eric Larsson slog Niklas Granlund kunde ännu en tung seger bärgas.

Div 3 laget har därmed full pott efter 4 omgångar, och är tillsammans med Sjöbo enda lag utav poäng tapp. I nästa sammandrag i Sjöbo möter dem just Sjöbo och Malmö, två tuffa bataljer att vänta alltså.

Div 2 laget för damer hade seriepremiär idag, men då inga resultat inkommit återkommer vi imorgon med hur det gått för dem!