5-5 emot Storfors igår

SM-Finalreprisen emot Storfors blev en rafflande batalj, där inget utav lagen släppte iväg det andra i någon ledning. Glädjande igår var att samtliga tre spelare tog matcher, varav Filippas vändning från 4-8 till 11-8 i skilje emot Christina Fili var riktigt starkt!

Det var sedan just Christina Fili som kunde spela hem båda poängen till Storfors, när hon i sista matchen mötte Rebecca. Matchen gick alla fem seten, varav fyra utav dessa skiljde det endast två bollar i. Även Rebecca var under med 4-8 i skilje, men med en minst lika grym vinnarskalle som Filippa vände hon till 11-9, och därmed delad poäng emellan Eslöv och Storfors!

I nästa seriehelg, den 24-25 november är det återigen hemmamatcher för damerna. Då gästas vi utav Team Mälarenergi och IK Juno!

Som vi rapporterade om i lördags spelade div 2 laget premiär, men inga resultat hade lagts in. Nu är det äntligen inne, och det blev seger över Halmstad, oavgjort emot Kättilsmåla och förlust emot Kågeröd. Emma Nilsson var säkerheten själv, och tappade endast 1 set i helgen.