Seger i Halmstad

I en benhård lagmatch lyckades grabbarna vinna över Halmstad BTK med 4-1 i matcher. Stora segerorganisatörer blev Truls och Ioannis, som vann två singlar vardera ikväll.

Det började med att Kosiba var snubblande nära att besegra Yuto Kizukuri, som är rankad etta i världen i U21, men föll med 9-11 i skilje. På bordet bredvid var Truls i ett 1-2 underläge emot Tom Jarvis, men kunde vinna fjärde set med 11-9, varpå skiljesetet gick som en dans, 11-3.

Sen var det så dags för vårt nyförvärv Ioannis att möta Elias Ranefur. Ioannis gjorde som Truls i matchen innan, vände ett 1-2 underläge i set, vann fjärde set med två bollars marginal, följt utav ett säkert skiljeset, 11-4.

Truls ställdes sedan emot japanen, och Truls, som är rankad som nr 20 i världen i U21 kunde slå världsettan i U21 med 3-2 i set efter underläge 1-2. Ioannis vann med 3-2 i set över Tom Jarvis, efter att på nytt vänt ett 1-2 underläge i set, och därmed 4-1 till Eslöv och alla 3 poängen med hem till Skåne!

Missa nu inte hemmapremiären på torsdag! Då gästas vi utav Ängby SK. Starttid 18.30 i Blomsterbergshallen!