Dubbla SM-Guld för Nomin!

I helgen har J-SM gått av stapeln i Söderhamn. Nomin tog dubbla SM-Guld, där det första kom i dubbel tillsammans med Nina Johansson. I singel slog hon sedan ut Nina i kvartsfinalen med 4-1 i set, samma siffror i semifinal och final, och därmed nytt SM-Guld till Nomin!

Dubbla SM-medaljer blev det även för Melker, där han först tillsammans med David tog brons i dubbel, detta efter att ha slagit ut träningskompisarna Diego och Hugo i kvarten med 3-1 i set. Grabbarna förlorade därefter semifinalen emot slutgiltiga segrarna McDonald/Wesshagen med 2-3 i set.

I herrjunior gick Melker till semifinal, där han i kvarten fick revansch på Wesshagen. I semifinalen föll han sedan med minsta möjliga marginal, 9-11 i skilje mot Jonathan Thimon. I samma klass tog sig David till åttondelen, där slutsegraren Jonathan McDonald blev för tuff. Även våra gymnasist Jakob Peterson gick till kvartsfinal, där han föll i skilje emot finalisten Jonathan Thimon.

I damjuniordubbeln tog Kornelia ihop med Annie Hedlund ett brons. Tjejerna förlorade med 13-15 i skilje emot Kjellson/Hafn, ytterst små marginaler.

I damjunior singel var Kornelia inte långt ifrån en 3-1 ledning emot Hanna Kjellson i kvartsfinalen. Tyvärr vann Hanna fjärde med 11-13, och tillslut också matchen med 4-2 i set.

I kvartsfinal i damjunior 17 var också Alva Themnér. Hon fick ge sig emot finalisten Ellen Holmsten med 1-4 i set.