Seger igår kväll!

Igår kväll gästades vi utav Ängby/Spårvägen Elit BTK i den sjätte omgången utav Pingisligan för herrar. Xu och Kosiba kunde ge oss en 2-0 ledning efter det att Xu besegrat Loso i tre raka, dock tre mycket jämna set. På bordet bredvid kunde Kosiba vinna med 3-1 efter två jämna set segrar som banade väg för en 2-0 ledning.

I tredje singeln var det jämnt värre, men det var Stockholmarnas japan Satoshi Aida som kunde via 9-11 i skilje besegra Robban.

Xu kunde på nytt vinna med 3-0, men Aida besegrade även Kosiba, vilket gjorde Robban match emot Sebastian Loso direkt avgörande.

Här darrade inte Robban, utan kunde via 3-1 i set ge sitt Eslöv 2 sköna poäng, som innebär fortsatt serieledning. Nästa match i ligan sker nästa onsdag, den 13 december, då BTK Kävlinge gästar Blomsterbergshallen.