Seger i Falkenberg, nu laddar vi för fredag!

Igår spelades den andra omgången utav herrarnas pingisliga, där vi åkte till Falkenberg. Robban och Xu satte högsta fart ifrån start, och kunde via 2 X 3-0 i set ge oss en härlig 2-0 ledning i matcher.

Samma setsiffror, fast i Falkenbergs favör blev det sedan när Padasak besegrade Kosiba.

Xu kunde via 12-10, 12-10 och 11-8 vinna över Alexander Franzén, och när Truls byttes in istället för Kosiba lyckades grabben ifrån Hovmantorp sätta Martinez på plats via 5-11, 11-6, 9-11, 11-9, 11-8, och därmed var årets säsongens första segern för herrarna i hamn!

På fredag smäller det igen, när vi spelar Champions League hemma emot Franska ASTT Chartres. Matchen börjar kl. 19.00, och notera att det är BLOMSTERBERGSHALLEN och INTE Eslövshallen vi spelar i då. Väl Mött på fredag!