2 klassegrar i Helsingborg!

I helgen har Rekordspelen gått av stapeln uppe i Helsingborg. Vi hade en mängd spelare med uppe i Helsingborg, där det blev en rad pallplatser, varav två förstaplatser.

I Damjunior 17 besegrade Kornelia Sara Palm ifrån Halmstad, Lina Svensson ifrån Vara, samt Moa Arvidsson, innan Rebecka Muskantor blev för svår i semifinalen. Rebecka var förstaseedade, och vann hela klassen.

I damsingel Elit hade vi Nomin, Kornelia, Smilla och Caroline med. Nomin föll mot Stina Källbergs, som vart första seedade och vann hela klassen. Kornelia tog sig till kvartsfinal, där Huda Mustafa blev för tuff. Caroline tog sig steget längre, till semifinal, men även för Caroline blev Huda för tuff. Smilla föll i första omgången emot Sofia Erkheikki.

I Herrjunior 17 tog sig både Pedro och Melker sig hela vägen till semifinal. Väl här tog det stopp, men Pedro spelade en mycket tät 5-setare, 10-12, 14-12, 4-11, 11-9, 10-12 emot slutsegraren Bruno Nettorp.

Även i Damjunior 20 deltog Kornelia, och även här blev det en tredjeplats, detta efter att hon Alexandra Rööse och Kajsa Sellgren i åttondelsfinal respektive kvartsfinal. I semifinalen blev Jennie Edvinsson ifrån Halmstad för svår.

I Herrjunior 20 var Truls första seedade, medan storebror Malte vart andra seedade. Det blev också en brödrarduell när sista matchen i HJ20 skulle spelas, och det blev förstaseedade Truls som kunde vinna med 3-0 i set!

Även Nomin vann en klass i helgen, och det vart i flickor 14. Det blev skiljeset i semifinalen emot Alice Hellgren, men utöver det tappade inte Nomin något set, och höll därmed sin seedning!