Viktig seger i fredags!

Matchen i fredags emot Översjös Gdansk fick Truls göra Champions League debut, och han gjorde allt annat än bort sig! Truls vann första set över Kaii Yoshida med 12-10, och var i en 7-3 ledning i det andra setet. Kaii vänder det andra setet, och i tredje står det 7-7. Yoshida vinner tredje set, men i det fjärde har Truls setboll vid två tillfällen, men tyvärr tar Yoshida hem det, men en insats värd att komma ihåg ifrån Truls sida!

Innan detta hade Xu tappat första set emot deffen Yang Wang, för att sedan blåsa på i tre raka, och ge sitt Eslöv en 1-0 ledning.

Sedan var det så dags för Översjös ersättare, Daniel Koshiba att göra hemmadebut i Champions League, detta mot just Översjö! Och efter Översjös alla säsonger i Eslöv visste man vad som väntade på andra sidan bordet, och Koshiba gjorde en mycket bra match, när han kunde vinna i tre raka set.

Xu kunde sedan precis som i Paris för några veckor sedan avgöra matchen. I Paris gick det inte, men en taggad och revanchsugen Xu blåste på, vann första 11-6, krossade Yoshida fullständigt i andra, hade 6-0 när Yoshida fick en otagbar nätrullare. Xu skakade av sig detta, gick fram till 9-1 innan Yoshida kunde vinna sin första poäng utan tur, varpå Xu vann dem två sista, fram till 11-2. I tredje blev det sedan jämnt, men Xu kunde via 11-9 ge sitt Eslöv en mycket viktig seger.

Härnäst väntar ryska UMMC på borta bord nu på fredag. UMMC vann 3-2 över det polska laget, medan dem fick ge sig emot fransmännen. Därmed är det återigen en mycket viktig match som väntar, där UMMC och Eslöv har varsin seger inför deras möte!