Full fart i helgen!

Ikväll tar vi emot Gdansk i Champions League hemma i Eslövshallen, matchstart 18.00. Detta är en mycket viktigt match för båda lagen, då dem båda förlorade i den inledande omgången! I motståndarlaget kommer vi återigen få se Översjö, som ikväll ställs emot sina gamla lagkamrater, detta vill ni inte missa! Detta är samma lag som vi mötte i ETTU-Cupfinalen för två år sedan, samt semifinalen i Champions League i våras! I laget spelar förutom Översjö även japanen Kaii Yoshida, polacken Patryk Zatowka och defensivspelaren Yang Wang.

Förutom Champions League är det seriehelg, och hemma i Blomsterbergshallen tar Superettan emot Halmstad på lördag och Munkedal under söndagen. Div 2 herrar åker till Växjö för matcher emot Dänningelanda och Malmö IF.

Damerna får åka längst i helgen! Pingisligan A åker till Storfors, för möte med just Storfors och Arvika. Pingisligan B ska till Stockholm, för möten med Falköping och Tyresö. Div 1 får köra till Blekinge och div 2 åker till Kågeröd.

Full fart i helgen med andra ord! Kansliet önskar samtliga lag ett stort lycka till i helgen, och kommer givetvis rapportera på måndag om hur det gick. Trevlig helg, och glöm nu inte Eslövshallen, 18.00 ikväll!