Eslöv toppar Skåneserierna!

Igår kväll var div 4 laget i Kävlinge, medan div 5 laget spelade hemma emot Strövelstorp!

Borta i Kävlinge gjorde Isak, som mörkat formen genom att inte tävla någonting i år säsongsdebut, och som han gjorde det! Först ut var Karl och Jonathan, som visade no mercy! Karl vann med 3-0, samtidigt som Jonathan mosade sin motståndare!

Därpå in med Isak och Viktor, som fick det betydligt tuffare! Isak förlorade första setet, men vinner andra med 11-9, tredje samma sak, och i fjärde vinns även det, 11-6. Viktor kämpade på bordet bredvid, när han vinner dem två första seten, för att tappa dem två nästkommande, det fjärde med 2-11. I avgörande set räddar Viktor matchboll emot sig, och kan tillslut vinna med 15-13!

Ny omgång, och Viktor/Jonathan äntrar hagen! Återigen spelar Viktor en femsetare, och återigen har han matchboll emot sig, MEN Viktor visar prov på kyla, och kan i även denna match kan han rädda upp det till seger! Jonathan har inte samma flyt, och efter 1-1 i set förlorar han det tredje med 10-12 och detsamma i det fjärde.

Isak krossar sedan sin motståndare, 11-3, 11-1, 11-3, samtidigt som Karl kan vinna i tre raka, trots räddade setbollar i både andra och tredje setet!

Dubblar så, och Jonathan och Viktor spelar inget vidare, och har matchboll emot sig redan i tredje setet! Men denna kväll var det som om Viktor var som bäst när motståndaren hade matchboll. Grabbarna vinner tredje med 12-10. I fjärde sviktar minnet, men jag tror Kävlinge återigen hade matchbollar, men firma Andersson/Söderlund räddar upp det via 13-11, och i femte vinner man med 11-8, och 8-1 segern är ett faktum!

Hemma i Blomsterbergshallen spelade Erik, Eric, Methab och Raif div 5 match emot Strövelstorp! Methab och Erik Linander tog sina inledande singlar, varpå Eric Larsson föll i en 5-setare. Raif och Methab vinner sedan båda över Fabian Svensson med 3-0, varpå Eric Larsson tar revansch och besegrar Bo-Erik Svensson med 12-10 i skilje efter att ha legat under med 0-2 i set,

Därefter vinner lagen varannan match, vilket gör att Eslöv vinner med 8-4, och har efter 2 omgångar precis som div 4 laget full pott!

Nästa vecka är det höstlov, och därmed uppehåll i 4:an och 5:an. Näst på tur i vecka 45 har div 4 gänget Höganäs på hemmabord, medan div 5 åker till Helsingborg!