Vinst i första semin!

I första semifinalen borta mot BTK Rekord så spelade Eslövs tre spelare på topp och de tappade endast ett set.

I första matchen spelade Robert ”Robban” Svensson mot Fabian Åkerström och han gav inte honom någon chans. Han vann med 11-7, 11-8 och 11-4. Det var en uppvisning i hur man spelar mot en defensivspelare och ”Robban” gjorde inte många misstag i matchen.

I andra matchen spelade Xu Hui mot Simon Arvidsson och där visade han att han är den bästa spelaren i Svenska pingisligan. Han vann med 11-7, 11-9, 11-6. Speciellt hans retur spel var imponerande.

I tredje matchen startade Mattias Översjö lite skakigt och förlorade första set med 11-7. Men sen visade han att han är en riktigt bra spelare och att han har gått framåt den sista tiden. Setsiffrorna i de sista tre seten blev 11-8, 11-6, 11-3.

Om nu spelarna kan hålla koncentrationen på onsdag i Eslövshallarna så blir det imponerande 10 året i rad som laget tar sig till SM-Final. Så ta er nu till Eslövshallarna och se om de kan bli historiska.