Viktor tvåa i Yasakas UGP!

I helgen avgjordes Yasakas UGP i Helsingborg. Klubben hade tre deltagare med och det var Viktor Fredriksson i HJ-20, Jessica Johnsson i DJ-20 och Frederik Albaek i P12.

Bäst gick det för Viktor Fredriksson som slutade på andra plats i HJ-20. Han fick Viktor Görman i poolen och där förlorade han med 4-1. Sedan så gick båda fram till final och där vann Görman ännu en gång. Denna gång med 4-3.

I DJ-20 kom Jessica Johnsson med som reserv. Hon spelade riktigt bra och slog Ilka Duval, Söderhamns UIF med 4-3 efter 12-10 i avgörande set. Hon slog även, en av Svensk pingis största talanger. Trettonåriga Ellen Holmsten, Spårvägens BTK med 4-3. I och med det så slutade hon på en fin fjärde plats i klassen.

I P-12 så fick Frederik Albaek en reserv plats. Han hade det ganska tungt under tävlingen och han fick endast med sig några enstaka set. Men det var ändå bra kämpat.

Alla resultat från tävlingen kan du se om du klickar här.