Eslöv i den 10:de raka finalen!

Eslöv utklassade BTK Rekord i Eslövshallen med 3-0. De släppte inte mer än högst 7 poäng i något set. Samtliga tre spelare i laget var fokuserade på varje boll och spelade riktigt bra.

De har precis som damlaget gjorde för några veckor sedan toppat formen fint till slutspelet och spelar inspirerat och bra.

Första matchen mellan Xu Hui och förra säsongens Svenska mästare Fabian Åkerström, så var aldrig Xu hotad. Det var en del fina dueller i matchen som Xu för det mesta drog det längsta strået i. Set siffrorna blev 11-7, 11-4, 11-6.

I den andra matchen mellan Robert Svensson och Simon Arvidsson så  spelade ”Robban” strålande och gav inte Simon någon chans med sitt varierande spel. Set siffrorna blev 11-4, 11-7, 11-3.

I den tredje matchen så möte Mattias Översjö, Arvid Sunesson. I söndagen första match spelade Andreas Törnkvist som trea så de hade bytt ut sin tredje man. Men det hjälpte inte. Utan Översjö vann med klara 3-0. Efter setsiffrorna 11-5, 11-7, 11-7.

Vem som väntar i finalen vet vi ännu inte eftersom Söderhamn vann i kväll mot Halmstad med 3-2 och där spelas det en avgörande match på söndag. Innan dess vet vi inte om finalspelat börjar hemma eller borta. Men vi vet att första final matchen spelas nästa onsdag den 27 maj.