Herrarna svenska mästare!

Herrarna är för 12:e gången svenska mästare i lag, detta efter 4-0 i den helt avgörande SM-Finalen igår! det började visserligen inte så bra, då Robban förlorade båda första och andra set emot Simon Arvidsson. Men i tredje set och resten utav matchen skötte Robban serve och returspelet mycket bättre, och i dem tre återstående seten släppte Robban endast 11 bollar totalt!

Xu ställdes återigen emot Bouloussa, och här var han återigen i ett 2-0 överläge i set. Skillnaden ifrån i torsdag?, jo Xu gasade hela vägen, 3-0 i set och 2-0 i matchen!

Xu fick sedan en katastrofstart emot Arvidsson, låg under 1-5 i första set, och jag själv satt och fick jobbiga flashbacks ifrån i torsdag. Dem försvann, då Xu vände första set till seger, och sen fortsatte segermaskinen ifrån Kina sin match som vi sett så många gånger tidigare, och visst blev det seger!

Kosiba förlorade såväl första som tredje set stort emot Obeslo, men vann andra. Via 11-8 och 11-6 i dem två sista fick avgjorde han hela säsongen, som slutade med ett 12:e SM-Guld på herrsidan!