Div 4 vann i premiären!

Sista serielag in i hetluften denna säsong var div 4 gänget, som i år är i ”rätt” serie, dvs den västra istället för den östra! I premiären hemma emot Allerums GIF B fick Måns äntligen göra debut efter att ha missat hela förra seriesäsongen p.g.a skada.

Jonathan inledde med seger, varpå Viktor hade vunnit över deras etta, om det inte vore för starka protester hos motståndaren! Detta då han efter Viktor vunnit sista bollen hävdat att det var nätserve, något endast han själv hade upptäckt! Bollen körs om, och motståndare vinner tre raka poäng, varpå en märkbart irriterad kanslist var bra nära på att skicka racket rakt igenom Blomsterbergshallen!

Därefter tar Måns och Karl hem två ytterst viktiga singlar, när Måns kan via 3-1, 13-11 i fjärde vinna sin första singel. Karl ville inte vara sämre, och kunde trots 0-2 i set vända matchen, och vinna med 3-2 i set.

I andra omgången singlar blir det endast 3-setare, där Viktor och Johnte plockar hem sina, medan Karl och Måns får det desto tuffare.

I dubblarna vilar Karl, så Isak hoppar in tillsammans med Viktor, medan Jonathan och Måns spelade första dubbeln. Här blev det så jämnt det kan bli, Måns och Jonathan vinner med 11-9 i skilje, medan Isak och Viktor lägger sin dubbel med 9-11 i skilje.

Med en 6-4 ledning har sedan Jonathan och Måns chansen att avgöra matchen, och så blev det också. Jonathan förlorar visserligen första set, men ändrar sedan lite, och vinner matchen med 3-1. Måns gör 3-0 på sin motståndare, och därmed är premiärsegern i hamn!

Näst ut för div 4 laget är borta derby emot BTK Kävlinge C2 kommande torsdag!